Vremea in Bucuresti
Sambata
Temp: °C / max:
Temp. min: °C
Curs valutar
$ 4.15
4.74
£ 5.40
detalii suplimentare...
email
parola
Intrati in contul dvs. sau creati un cont business.
Inapoi la Cinema

HOLLYWOOD MULTIPLEX

Adresa: Complexul Comercial Bucuresti Mall
Telefon: 021 327.70.20; 327.70.21; 327.70.22
Web: www.hmultiplex.ro
Numar sali: 10
Capacitate totala: 2140 locuri
Sunet: Dolby Digital, DTS, SDDS

Descriere:
Deschis in Romania la sfarsitul lunii iunie 2000, cinematograful Hollywood Multiplex Bucuresti Mall este administrat in Romania de reprezentanta companiei Intercom din Ungaria.
O data cu inaugurarea in anul 1996 a primului Hollywood Multiplex din Ungaria, compania Intercom a facut sa renasca placerea si satisfactia oamenilor de a merge sa vada filme la cinematograf.
La Hollywood Multiplex Bucuresti Mall va veti putea bucura de fiecare spectacol cinematografic in conditii ce reflecta respectul nostru pentru confortul si buna dispozitie a clientilor nosti.
Cele 10 sali ale cinematografului Hollywood Multiplex ofera iubitorilor de cinema calitate si confort la cele mai inalte standarde, cel mai avansat sistem de sonorizare, cea mai buna imagine, cele mai noi si mai bune filme direct de la Hollywood, dar si cea mai prompta si mai amabila servire, precum si un decor stralucitor, colorat si modern.
Aceste realizari sunt rezultatul preocuparii permanente de a oferi spectacole de film la cele mai inalte standarde internationale, in conditii de confort total, si de a satisface cele mai exigente preferinte pentru a transforma spectacolul de cinema intr-o experienta memorabila.(www.hmultiplex.ro)

Localizare pe harta!

cinema

filme, concurs, program, premiere

Spectacole

teatru, opera, opereta, ateneu

sport

fotbal, handbal, basketball, ciclism

Cluburi

petreceri, dj, shots, seri tematice