Vremea in Bucuresti
Joi
Temp: °C / max:
Temp. min: °C
Curs valutar
$ 4.15
4.74
£ 5.40
detalii suplimentare...
email
parola
Intrati in contul dvs. sau creati un cont business.

Single nou GARBAGE si ultima sansa pentru bilete cu discount la BESTFEST!

Doua vesti bune pentru fanii B’ESTFEST Summer CampGarbage si-a lansat azi un nou single, prima piesa de pe mult asteptatul album de revenire, si promotia „early bird” se prelungeste, biletele la festival fiind disponibile cu aproape 30% discount din pretul intreg pana la finalul lunii martie! B’ESTFEST Summer Camp se va desfasura in B’ESTFEST Park, pe malul lacului Pasarea din Tunari, in perioada 6-8 iulie, si va avea pe afis nume precum GarbagePulpCaro EmeraldSelah SueModestepAndyCObituary sau Meshuggah.

 

Ca urmare a numarului mare de solicitari venite din partea publicului, promotia „early bird” - 95 leipentru biletul de o zi si 215 lei pentru abonamentul de 3 zile - anuntata initial pentru perioada 1 februarie-15 martie, se va prelungi pana la finalul lunii„Perioada de ‚early-bird’ va fi mai lunga fata de anul trecut, tocmai din dorinta de a oferi publicul oportunitatea de a-si achizitiona biletele din timp, la un pret mai mic. Acest tip de oferta pentru fanii ‚infocati’ ai  festivalurilor este intalnita in multe alte tari europene, iar faptul ca anul acesta s-a dublat numarul de abonamente comandate inseamna caexperienta B’ESTFEST Summer Camp din 2011 a convins publicul roman. Anul acesta am pastrat acelasi pret la bilete, dar avem mai multe de oferit, atat din punctul de vedere al line-up-ului, cat si al atmosferei!" a declarat Laura  Coroianu, CEO Emagic .  

 

Tot in cadrul vestilor bune, Garbage a lansat un single de pe albumul „Not Your Kind Of People” - primul material dupa aproape 7 ani de pauza - piesa „Blood for Poppies” -http://www.youtube.com/watch?v=ksWJmGgtQJs. Piesa este disponibila la download gratuit pe site-ul trupei, www.garbage.com, urmand a fi lansata in perioada urmatoare atat in format digital, cat si pe vinyl,  intr-o editie de colectie. Vor fi editate doar 2500 de exemplare, urmand a fi distribuite in magazine independente din toata lumea.  „Piesa a fost inspirata dintr-un articol pe care l-am citit in Los Angeles Times, despre traficul de opium. Ar trebui ‚simtita’ ca un vis abstract, nu trebuie luata insa literal: este o piesa despre dezorientare si deziluzie, despre incercarea de a ramane lucid in fata nebuniei”  a declaratShirley Manson despre noul single.

 

Biletele pentru B’ESTFEST Summer Camp sunt disponibile online, pe www.MyTicket.ro , dar si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului si in retelele afiliate MyTicket. Dupa data de 30 martie, biletele vor fi disponibile la pret intreg, respectiv 125 lei (biletul de o zi), 265 de lei (abonamentul de 3 zile) si 15 lei voucherul pentru acces in camping, urmand ca in zilele de eveniment, acestea sa poata fi achizitionate doar de la intrarea in zona de festival, la pretul de 150 lei pentru biletul de o zi, 285 lei pentru abonament si 15 lei pentru voucherul de camping. Printre artistii confirmati pana in prezent la festival se numara: Garbage, Pulp, Stanton Warriors, Modestep (in formula live), Dope D.O.D.,  Selah Sue, Kreator, Moonspell, Obituary sau Messugah, programul festivalului urmand a fi completat cu noi nume in perioada urmatoare. Mai multe informatii despre editia din 2012 a B’ESTFEST Summer Camp sunt disponibile atat pe site-ul oficial, www.bestfest.ro, cat si pe conturile de Facebook si Twitter ale evenimentului.

cinema

filme, concurs, program, premiere

Spectacole

teatru, opera, opereta, ateneu

sport

fotbal, handbal, basketball, ciclism

Cluburi

petreceri, dj, shots, seri tematice