Vremea in Bucuresti
Marti
Temp: °C / max:
Temp. min: °C
Curs valutar
$ 4.15
4.74
£ 5.40
detalii suplimentare...
email
parola
Intrati in contul dvs. sau creati un cont business.

AMBRA MARIE 28 Aprilie 2012 - Hard Rock Cafe, Bucuresti

La inceputul anului 2011 , AMBRA MARIE se prezenta publicului din Romania printr-un concert alaturi de trupa ei la Hard Rock Café Bucuresti.

A fost “dragoste la prima vedere”, toti cei prezenti (incredibili de multi pentru o seara geroasa de ianuarie) fiind cuceriti de amestecul inedit de forta si sensibilitate, rigoare si rafinament din atitudinea scenica si stilul interpretativ al celei care a fost catalogata drept “noua revelatie a rock-ului Italian”.

Finalista XFactor 2009 si Castigatoare a Premiului Industriei Muzicale 2005 Italia pentru "cel mai spectaculos debut”,s-a impus   prin interpretarea  inedita a unor  piese care au facut istoria rock-ului cu voci masculine  Led Zeppelin, Deep Purple, Pink Floyd, Bruce Springsteen, U2, AC/DC,  Michael Jackson, Guns’n Roses, Bon Jovi, Police , Bob Dylan, Nirvana, The Doors,  Robbie William , Queen, The Beatles.

 

Nimic nu parea dificil  pentru interpreta care isi doza perfect vocea si energia.

 

Asta si pentru ca si-a petrecut deja jumatate din cei 24 de ani pe scena, sub indrumarea atenta a 2 maestri emeriti: profesorul de dans Marco Ghelfi (de la Scala di Milano) si baritonul Giovanni Guerini (acelasi professor pe care l-au avut Domingo, Carreras, Pavarotti si care a mai colaborat cu Brian Adams, Lenny Kravitz, Natalie Imbruglia).

 

Dar, tocmai pentru ca intre performantele tinerei si frumoasei interprete din Peninsula  se numara si faptul ca la doar 14 ani a semnat un contract  cu Warner Music  care i-a editat 2 materiale discografice  ("Via DA te" si  "Urla") sau ca propria compozitie  "I don't mind" a fost aleasa generic pentru seria "Central Station " difuzata de MTV Europe in 2010,Ambra Marie a tinut sa anunte  ca  in anul urmator este preconizata aparitia  albumului inspirat din discursul lui Steve Jobs la Stenford University:  STAY FOOLISH , STAY HUNGY!

Un album cu compozitii originale semnate AmbraMarie, intr-o atitudine rock 100%.

Si ca Bucurestiul va fi fara dubiu  unul din locurile in care noul material va fi prezentat.


Cele 14 noi piese au fost gata (compuse, orchestrate , inregistrate in studiul Westlink Recorders) in  perioada februarie - mai 2011, la productia materialului  contribuind Steve Lyon (producator pentru Paul Mc Cartney, Depeche Mode,The Cure).

Iar lansarea albumului  (cu titlul “Stay foolish , stay hungry!”) era prevazuta pentru jumatatea lunii octombrie.

Tocmai cand, din nefericire , Steve Jobs ne-a parasit  iar Dungeon Media s-a vazut obligata sa amane aparitia pe piata a materialului discografic pentru a nu fi suspectata ca speculeaza tristul eveniment.

Dar asta nu i-a impiedicat pe Ambra Marie  si muzicienii alaturi de care compune si canta de 8 ani  sa porneasca in turneul de Promovare a noului material  intitulat “Once a year”.

 

ATENTIE : Pentru rezervarea locurilor  va rugam sa contactati Hard Rock Cafe la numarul de telefon 021/206.62.61

cinema

filme, concurs, program, premiere

Spectacole

teatru, opera, opereta, ateneu

sport

fotbal, handbal, basketball, ciclism

Cluburi

petreceri, dj, shots, seri tematice