Vremea in Bucuresti
Sambata
Temp: °C / max:
Temp. min: °C
Curs valutar
$ 4.15
4.74
£ 5.40
detalii suplimentare...
email
parola
Intrati in contul dvs. sau creati un cont business.

Ateliere de origami pentru copii la Muzeul Antipa!

În cadrul ofertei educaționale de vacanță, lansată de către Muzeul ”Grigore Antipa” din 16 iulie începe un nou atelier de origami.

Atelierul își propune familiarizarea participanților cu tehnica plierii hârtiei, apărută în Japonia acum câteva sute de ani și dezvoltarea, prin joacă, a atenției la detalii, îmbunătațirea orientării în spațiu, a gândirii logice, a preciziei, a disciplinei și a comunicării. Acest modul se intitulează Baza triunghiului dublu și este dedicat realizării de animale, flori şi decoraţiuni ce pornesc de la această bază.

Noutatea acestor ateliere constă în aceea că atât copiii cât și parinții sau bunicii se pot înscrie la curs, petrecând astfel o parte a timpului împreună, într-o activitate relaxantă și distractivă care, nu necesită nicio aptitudine înnăscută.

 

Modulul este structurat în 5 sedinţe, de luni până vineri, de la orele 1430 la 1600 şi este susţinut de către instructorul Bogdan Petcu.

Costurile de participare sunt de 150 Ron/copil pentru 5 ateliere; iar înscrierile de participare se fac în limita a 14 locuri, pe adresa de email: florentinap@antipa.ro

 

Sponsori: LeoBurnett, The Geeks, DaVinci Learning, Nestle, Nesquik

Parteneri media: Unitedmedia, TVR3, Radio Romania, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, Terra Magazin, Doxi, Pipo, BBC Science Focus, Zile si Nopti, Orasul Meu, Gradinite.com, Parentime, BeWhere!, Salut Bucuresti, SmartFM, Itsy Bitsy, RFI, 7 Pitici, Qbebe, inParc

 

 

Mai multe detalii: http://www.antipa.ro/ateliere-origamii-copii-2012 si pe pagina de Facebook a Muzeului ”Antipa”

Informatii suplimentare despre programe: dr. Aurora Stanescu, e-mail: auroras@antipa.ro, 0723.149.694

cinema

filme, concurs, program, premiere

Spectacole

teatru, opera, opereta, ateneu

sport

fotbal, handbal, basketball, ciclism

Cluburi

petreceri, dj, shots, seri tematice