Vremea in Bucuresti
Marti
Temp: °C / max:
Temp. min: °C
Curs valutar
$ 4.15
4.74
£ 5.40
detalii suplimentare...
email
parola
Intrati in contul dvs. sau creati un cont business.

Bestfest Summer Camp 2012 06-08 Iulie 2012 - Bestfest Park, Tunari

Cea de-a sasea editie a festivalului B'ESTFEST Summer Camp va avea loc in zilele de 6, 7, 8 iulie, in locatia inaugurata vara aceasta, pe malul lacului Pasarea din Tunari, in nordul Bucurestiului. B'ESTFEST va pastra conceptul de "Summer Camp", urmand a transforma din nou islazul comunei Tunari intr-un adevarat "parc de distractii" cu scene in are liber, terase, proiectii de film, zone de sport, relaxare, locuri de joaca, activitati creative, expozitii de arta, workshop-uri si, desigur o zona de camping.

Artistii confirmati pana in prezent sunt: 

 

Vineri, 6 iulieGarbageThe Qemists, Stanton WarriosKreator si Moonspell

Sambata, 7 iulieSelah SueMala Vita, Trolley Snatcha, Milow, si Obituary.

Duminica, 8 iuliePulpCaro EmeraldAndy CDope D.O.D Modestep (live), Meshuggah, Skindred, Tristania

 

 Programul festivalului va fi completat cu noi nume in perioada urmatoare. Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica programul, din motive neaflate sub controlul lor sau elemente neprevazute de ultim moment. Biletul ofera acces la festival, nu la un spectacol individual al unui artist din cadrul programului. 

 

B’ESTFEST Summer Camp reintroduce si pentru aceasta editie de festival conceptul de gasca, punand la dispozitia fanilor posibilitatea de a-si achizitiona bilete cu o reducere de 50% din pretul intreg. Daca se strang in grupuri de cate 5 persoane, elevii, studentii si tinerii cu varsta maxima de 26 de ani pot cumpara bilete la jumatate de pret, respectiv 62,5 lei pentru acces de o zi (in loc de 125 lei), sau 132, 5 lei pentru un abonament de trei zile (in loc de 265 lei), la care se poate adauga, la cerere, un voucher in valoare de 15 lei pentru zona de camping. Cei care doresc sa beneficieze de aceasta promotie si sa mearga cu gasca la festival, trebuie sa trimita un email pe adresa bestfest@myticket.ro in care sa includa cele cinci nume ale membrilor grupului, Codul Numeric Personal si o copie a legitimatiei de student/elev (acolo unde este cazul) a fiecarei persoane. Mai multe informatii referitoare la promotie vor fi disponibile pe site-ul MyTicket, www.myticket.ro si la numarul de telefon 0720 245 383, oferta fiind valabila pana la data de 15 iunie. De asemenea, copiii cu varsta de maxim 12 ani vor avea acces gratuit la festival numai in compania unui adult

 

Editia din 2011 a B'ESTFEST Summer Camp si-a tinut publicul in priza timp de 3 zile si 3 nopti, cei aproximativ 38.000 de fani prezenti in B'ESTFEST PARK bucurandu-se de show-urile a peste 60 de artisti si numeroase extra-activitati.

Bilete si abonamente pe www.myticket.ro

cinema

filme, concurs, program, premiere

Spectacole

teatru, opera, opereta, ateneu

sport

fotbal, handbal, basketball, ciclism

Cluburi

petreceri, dj, shots, seri tematice