Vremea in Bucuresti
Vineri
Temp: °C / max:
Temp. min: °C
Curs valutar
$ 4.15
4.74
£ 5.40
detalii suplimentare...
email
parola
Intrati in contul dvs. sau creati un cont business.

Circul National din China 01 Mai 2012 - Sala Palatului, Bucuresti

Christian Rätscher prezinta in prima zi a lunii mai o premiera pentru Romania: Circul National din China. Legenda vie va cuceri Sala Palatului din Bucuresti prin acrobatii dincolo de limite, executate de artistii care au stabilit un etalon in domeniu. Marti, 1 mai, ora 20.00, romanii vor avea ocazia sa sarbatoreasca ziua muncii printr-o reprezentatie spectaculoasa care le va intari credinta in miracole.

Cunoscuti pentru abilitatile sale de gimnasti, dintre circantii chinezi fac parte artisti reputati, personalitati din opera si actori faimosi, garantand formula pentru un spectacol original si inconfundabil. Cu o traditie de peste 12 ani, arta din Estul indepartat isi face loc in continentul european, surprinzand milioane de spectatori prin arta care invaluie acest eveniment incredibil. Recuzita nu face apel la clovni sau animale, punandu-se accent pe gimnastica si echilibristica ce demonstreaza comuniunea completa dintre corp si spirit.

In fiecare an, producatorul Raoul Schoregge si echipa sa reuseste sa aduca turneele in centrul atentiei, prin programe si ansambluri diverse, anul acesta turneul poposind si la noi in tara. La asemenea spectacol, criticii se intrec in a aduce elogii, iar publicul isi arata aprecierea prin ovatii si aplauze la scena deschisa.

Bilete pe www.myticket.ro

cinema

filme, concurs, program, premiere

Spectacole

teatru, opera, opereta, ateneu

sport

fotbal, handbal, basketball, ciclism

Cluburi

petreceri, dj, shots, seri tematice