Vremea in Bucuresti
Sambata
Temp: °C / max:
Temp. min: °C
Curs valutar
$ 4.15
4.74
£ 5.40
detalii suplimentare...
email
parola
Intrati in contul dvs. sau creati un cont business.

Cleopatra Stratan 01 Iunie 2012 - Sala Palatului, Bucuresti

Cleopatra Stratan, cea care nu cu mult timp in urma il astepta melancolica pe Ghita, va asteapta de ziua copilului, vineri, 1 iunie 2012, de la ora 19:00, la Sala Palatului, pentru lansarea celui mai nou album, intitulat “Melodii pentru copii”.

Artista a reusit sa intre de sase ori in Cartea Recordurilor si se mandreste cu propriul sau album lansat la varsta de doar trei ani, un hit care a stat pe primul loc timp de sase saptamani in topurile nationale, dar si cu trei premii MTV primite la o varsta atat de frageda. Un alt element important reprezinta si concertul sustinut la Sala Palatului, timp de doua ore, in fata unei sali pline pana la refuz.

De asemenea, Cleopatra Stratan a primit, pentru vanzari record, doua discuri de aur si trei discuri de diamant, trofeu acordat in premiera in Romania.

Asadar, de 1 Iunie, faceti o surpriza placuta copiilor dumneavoastra si oferiti-le  o seara in lumea basmelor, a copilariei, a inocentei, a jocului si in primul rand, a muzicii. Cleopatra se va bucura sa aiba cat mai multi oaspeti care sa cante alaturi de ea melodiile fredonate cu drag, dar si sa ii incate cu noile sale piese. Toate intr-un décor –minune,  vesel si colorat!

Bilete pe www.myticket.ro

cinema

filme, concurs, program, premiere

Spectacole

teatru, opera, opereta, ateneu

sport

fotbal, handbal, basketball, ciclism

Cluburi

petreceri, dj, shots, seri tematice