Vremea in Bucuresti
Sambata
Temp: °C / max:
Temp. min: °C
Curs valutar
$ 4.15
4.74
£ 5.40
detalii suplimentare...
email
parola
Intrati in contul dvs. sau creati un cont business.

Doar in acesta saptamana bilete reduse la concertul DAVID BISBAL

In aprilie 2012, cadoul de Iepuras este mai atractiv ca niciodata!

30% discount la achizitionarea biletelor pentru

EVENIMENTUL LATINO AL ANULUI in Romania: concertul DAVID BISBAL

 

Numai prin vandbilete.ro si bilete.ro!

Timp de o saptamana, intre Florii si Paste, pretul biletelor pentru fiecare categorie de bilete la concertul David Bisbal de pe 22 aprilie va fi redus cu 30%. Oferta este valabila exclusiv pe site-urile www.vandbilete.ro siwww.bilete.ro. Profitati de oferta irezistibila a Iepurasului si asigurati-va ca nu ratati evenimentul latino al anului in Romania! Astfel, preţul unui bilet la categoria SUPER VIP va fi de 280 de lei (fata de 400 de lei), preţul unui bilet la categoria VIP va fi de 245 de lei (faţă de 350 de lei); la categoria I de 175 de lei (faţă de 250 de lei); la categoria a II-a de 105 de lei (faţă de 150 de lei); la categoria a III-a de 70 de lei (faţă de 100 lei).

            David Bisbal, idolul muzicii latino-pop, are o cariera fulminanta, cu peste 5 milioane de discuri vandute, 500 de concerte sustinute in intreaga lume si peste 60 de premii internationale, intre care mai multe Discuri de Platina si de Aur, un Latin Grammy şi mai multe Billboard Latino. Senzualul artist a pregatit un show live exploziv, care va aprinde toate simturile fanilor sai din Romania. Acordurile latino, ideale pentru dans, se vor completa cu balade, care vor evidentia impresionantele calitati vocale ale lui Bisbal. Publicul se va bucura de ritmurile celebrelor hit-uri Buleriasau Corazon Latino, dar si de single-urile incluse pe recentele sale albume, Premonicion si Sin mirar atras.

Concertul David Bisbal va fi deschis de Dragos Chircu, tanarul care a impresionat Romania la prima editie a emisiunii concurs “Vocea Romaniei”. 

Profitati doar in aceasta saptamana de reducerea de 30% oferita prin site-urile www.vandbilete.ro siwww.bilete.ro si asigurati-va locul la un concert eveniment! David Bisbal pe 22 aprilie, la Sala Palatului din Bucuresti, ora 20.00!

 

cinema

filme, concurs, program, premiere

Spectacole

teatru, opera, opereta, ateneu

sport

fotbal, handbal, basketball, ciclism

Cluburi

petreceri, dj, shots, seri tematice