Vremea in Bucuresti
Sambata
Temp: °C / max:
Temp. min: °C
Curs valutar
$ 4.15
4.74
£ 5.40
detalii suplimentare...
email
parola
Intrati in contul dvs. sau creati un cont business.

Ghost Festival 14 Iulie 2012 - Teren Biathlon, Rasnov

Ghost Fest 2012 se adreseaza iubitorilor naturii in general si celor care indragesc muntele in special. Evenimentul se desfasoara pe 13 si 14 iulie pe terenul de biatlon de la baza Cetatii Rasnov. Festivalul va include, pe langa concerte, ateliere de arte si mestesuguri, expozitii de pictura, fotografie & arta traditionala si activitati recreative.

 

Camparea, in campingul adiacent zonei de desfasurarea a festivalului este gratuita pentru detinatorii de bilet, in limita locurilor disponibile.

 

Cvintetul spaniol Trobar de Morte imbina sunetele celtice si folk cu avangardismul goticului atmosferic, oferind publicului un show spectaculos si plin de culoare, aflat la granita dintre muzica si teatru.

 

http://youtu.be/PVS2vl4jMTs

 

Duoul maghiar The Moon & the Night Spirit invaluie misticismul antic intr-o atmosfera onirica. Formatia si-a gasit identitatea in zona folk-pagan, activeaza din 2003, a lansat patru materiale audio si a fost descrisa drept “aducatoarea unui suflu nou” pe acest segment

 

http://youtu.be/90mfXjD_1Gs

 

Leafblade, imbina sonoritatile rock, cu elemente medievale, folk si progresiv intr-un melanj viguros si melodic cu rezonante tamaduitoare. Formatia a lansat primul album,  “Beyond, Beyond” in 2009, iar in decursul acestui an va iesi pe piata cel de al doilea material discografic, “Portrait”.

 

http://www.youtube.com/watch?v=KTh-jB8z7UM

 

Secrets of the Moon (Ungaria) activeaza pe scena black metal din anul 1995 si a sustinut concerte la festivaluri de referinta, precum Summer Breeze Open Air (Germania) sau Hellfest (Franta). Trupa are propriul registru stilistic si un sound inimitabil, ce o detaseaza de celelalte formatii de gen. In luna martie trupa a lansat albumul “Seven Bells,” pe care critica de specialitate din Germania il considera un “liant intre estetica blackului clasic si mijloacele inovatoare de exprimare.”

 

http://youtu.be/YdqPAoug07U

 

Sunset In The 12th House (RO) sunt un alt nume care sporeste caracterul divers si neconventional al evenimentului. Sol Faur si Hupogrammos, cunoscuti publicului pentru aparitiile cu Dordeduh, aduc la Ghost Fest cel mai nou proiect al lor. Este vorba de “o noua abordare stilistica, concretizata printr-un post rock experimental, cu accente psihedelice si ezoterice.” Componenta formatiei este urmatoarea: Hupogrammos (chitara si voce), Sol Faur (chitara), Mihai Moldoveanu – (bass), Sergio Ponti (tobe)

 

http://youtu.be/5C9ZXvSUN7U

 

Allerseelen (Austria) ajunge în premiera în Romania la Ghost Fest 2012. Formatia activeaza înca din 1989 în zona folkului industrial, fiind cotata ca un promoter de marca al genului.  Bazele trupei au fost puse de scriitorul Gerhard Hallstatt, bine-cunoscut în zona literaturii ce exploreaza aspecte ezoterice ale culturii Europene. În cei peste 23 ani de cariera, trupa a lansat peste 15 produse discografice.

 

http://www.youtube.com/watch?v=TRS9oeGzeRc

 

Trei parale (RO) grupeaza tineri oraseni atrasi de muzicile vechi specifice perimetrului carpatic. Repertoriul Trei Parale are un pitoresc aparte, fiind format exclusiv din melodii traditionale. Forma de prezentare variaza, de la redari foarte scrupuloase pana la interpretari cat se poate de libere. Grupul foloseste instrumente vechi aproape disparute in mediul traditional si total neglijate in lumea contemporana urbana: diverse fluiere (fluierul ciobanesc, cavalul, fluierul faradop, fluierul gemanat, tilinca), cobza, viela, dramba, diverse instrumente de percutie (toba, vuva, daireaua si bendirul).

 

http://www.youtube.com/watch?v=vkUOvsy2L6Y

 

Whispering Woods (RO) a luat fiinta in 2008 si activeaza in zona rockului simfonic, cu elemente goth si doom, fiind pe scurt o trupa pe gustul iubitorilor de muzica atmosferica. Prestatiile sale live a fost descrise ca: “un amestec plapand, dar rasunator, magic si puternic de sonoritati metal cu solouri de voce si flaut.” Pentru recitalul de pe scena Ghost, Whispering Woods pregateste, potrivit chitaristului Doru Cailean: "un spectacol feeric ce va imbina perfect metalul simfonic cu aerul cetatii Rasnov."

 

EchO (Italia) activeaza din 2007 si si-a gasit identitatea in zona doom-ului cu influente psihedelice. Primul lor album, „Devoid of Illusions” a fost lansat la finalul anului trecut si a consolidat pozitia formatiei pe piata de profil. In componenta Antonio Cantarin – voce, Mauro Ragnoli – chitara, Simone Saccheri – chitara,  Simone Mutolo – pian si clape, Agostino Bellini – bass si Paolo Copeta – tobe, EchO promitela Rasnov un recital dinamic, care ii va tine in priza pe cei prezenti. Acesta va fi primul concert al trupei in afara granitelor Italiei.


cinema

filme, concurs, program, premiere

Spectacole

teatru, opera, opereta, ateneu

sport

fotbal, handbal, basketball, ciclism

Cluburi

petreceri, dj, shots, seri tematice