Vremea in Bucuresti
Vineri
Temp: °C / max:
Temp. min: °C
Curs valutar
$ 4.15
4.74
£ 5.40
detalii suplimentare...
email
parola
Intrati in contul dvs. sau creati un cont business.

ICH CLOWN Marti, 17 aprilie ora 20:00, Green Hours, str. Calea Victoriei 120

De: Sorin Poama si Vera Ion

Regia: Vera Ion

Cu: Sorin Poama, Andrei Serban, Alexandru Potocean, Ilinca Harnut, Iulia Verdes, Vera Ion

Autorii textului ICH CLOWN au ales sa isi scrie si apoi sa isi joace propria poveste pornind de la o situatie in care au fost confruntati cu decizia de a pleca din Romania.

Spectacolul deschide seria „Scrie pentru tine”, un program de colectare a poveştilor personale care sînt apoi transformate în texte. Pentru acest episod –pilot s-au folosit poveştile celor doi regizori – actori, unul plecat la Londra, altul la Berlin. Experienţa personală devine icon identitar. Nu ştii cine eşti, dar afli ce poţi deveni (o parafrază a replicii Ofeliei). Personajele sînt curăţate de teatralitate, iar unele dintre interpretări sînt remarcabile. Probabil în următorii ani întrebarea din titlu se va modifica: frăţioare, care ai mai rămas prin România?”(de Oana Stoica, aparut in Dilema Veche, decembrie 2010)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Va invitam sa vedeți celelalte producții Scrie despre Tine intre 17 aprilie si 13 mai in cadrul evenimentelor din ”Luna Scrie Despre Tine”.

Scrie despre Tine este un atelier de dramaturgie in care participanții dezvoltă piese de teatru pornind de la povești personale. Participă oricine e dispus să își documenteze și exploreze propriile povești, indiferent de experiența pe care o are in domeniul artistic.

Mai multe detalii despre piesa: http://ichclown.wordpress.com/

Mai multe detalii despre platforma SCRIE DESPRE TINE: http://scriescrie.wordpress.com/

Facebook event: http://www.facebook.com/events/243520605746730/

cinema

filme, concurs, program, premiere

Spectacole

teatru, opera, opereta, ateneu

sport

fotbal, handbal, basketball, ciclism

Cluburi

petreceri, dj, shots, seri tematice