Vremea in Bucuresti
Sambata
Temp: °C / max:
Temp. min: °C
Curs valutar
$ 4.15
4.74
£ 5.40
detalii suplimentare...
email
parola
Intrati in contul dvs. sau creati un cont business.

LADY GAGA - THE BORN THIS WAY BALL pe 16 august la Bucuresti!

Concertul Lady Gaga este inclus in turneul mondial The Born This Way Ball, ce va debuta pe 27 aprilie in Coreea de Sud si va include de asemenea alte 21 de orase europene, printre care si Bucuresti. In cadrul acestui nou turneu, artista va interpreta atat piese de pe cel mai recent album, Born This Way, cat si piese incluse pe albumele The Fame si The Fame Monster.

Pe continentul european, Lady Gaga va fi insotita de trupa The Darkness, reunita recent, cunoscuta pentru hit-ul „I Believe In A Thing Called Love”, si de Lady Starlight, o mai veche colaboratoare a artistei, care a fost confirmata ca invitat special si pentru alte show-uri din Australia, Noua Zeelanda si Europa.

The Born This Way Ball, cel de-al treilea turneu din cariera artistei, se anunta a fi unul dintre cele mai spectaculoase turnee din istoria muzicii! Acesta urmeaza exemplul turneului precedent, sustinut de Lady Gaga in perioada 2009-2011, care a purtat numele The Monster Ball si care a stabilit noi recorduri de audienta: aproape 2.5 milioane de spectatori in 201 de show-uri. Mai mult decat atat, publicatia The Sun l-a numit cel mai bun show al anului, iar in cadrul editiei 2012 a premiilor Pollstar Concert Industry a primit titlul de Major Tour of the Year. The Born This Way Ball nu se va lasa mai prejos, Gaga pregatind fanilor sai un nou concept, o noua scena si o noua productie, intr-o serie de spectacole fabuloase. „Alaturi de Haus Of Gaga am lucrat luni intregi pentru a concepe o scena spectaculoasa.

The Born This Way Ball este o Pop-Opera Electro-Metal; este povestea Inceputului, geneza Imparatiei Faimei (Kingdom of Fame). Cum am fost conceputi si cum vom pasi in eternitate” a declarat artista.

Pagina oficiala de Facebook a evenimentului.

Pachetul HOT SEAT include:

- bilet cu locuri premium in zona VIP a tribunei 1
- cadou special al turneului "Born This Way Ball" (pe care il veti primi la locatie in seara concertului)
- suvenir - ecuson laminat "Born This Way Ball"

Pachetul EARLY ENTRY include:

- bilet in zona Gazon A
- intrarea in locatie pentru posesorii acestui pachet se va face inaintea publicului general
- cadou special al turneului "Born This Way Ball" (pe care il veti primi la locatie in seara concertului)
- suvenir - ecuson laminat "Born This Way Ball"

Toate pachetele sunt nerambursabile si netransferabile. Nicio rambursare nu se va efectua decat in cazul anularii concertului. Nu va fi acceptata nicio schimbare a numelui pe care a fost cumparat pachetul. Biletele vor fi trimise de Myticket catre cumparator iar cadoul si ecusonul laminat vor putea fi ridicate de la locatie, in seara concertului. Ridicarea acestora se va face pe baza unui act de indentitate. Cei care achizitioneaza aceste pachete vor fi contactati cu o saptamana inainte de concert pentru a li se oferi informatii suplimentare.

Bilete pe www.myticket.ro

cinema

filme, concurs, program, premiere

Spectacole

teatru, opera, opereta, ateneu

sport

fotbal, handbal, basketball, ciclism

Cluburi

petreceri, dj, shots, seri tematice