Vremea in Bucuresti
Joi
Temp: °C / max:
Temp. min: °C
Curs valutar
$ 4.15
4.74
£ 5.40
detalii suplimentare...
email
parola
Intrati in contul dvs. sau creati un cont business.

Lansare LUNA SCRIE DESPRE TINE

Marti 10 aprilie ora 11:00 la Green Hours (Bucuresti) a avut loc o conferinta de presa prin care s-a lansat evenimentul ”Luna Scrie despre Tine”,in care vor fi prezentate publicului primele texte generate in cadrul atelierului ”Scrie despre tine”- 8 spectacole lectura si doua productii de teatru care sunt scrise pornind de la povesti si experiente personale ale autorilor.

La conferinta, cei doi traineri ai atelierului (Vera Ion, regizor de teatru si Sorin Poama, actor) au prezentat, alaturi de cativa dintre participantii la proiect (Corina Ciubotaru, Cosmin Briciu, Olivia Oancea, Mihaela Muresanu), detalii despre procesul de lucru si impactul pe care un asemenea atelier de dramaturgie il poate avea asupra participantilor, cum te poate schimba o experienta in care scrii o piesa de teatru pornind de la experiente personale, care e diferenta dintre a scrie fictiune si a scrie un text documentat pe realitate.

Scrie despre tine este o platformă deschisă de educație si dezvoltare personală prin artă.

Proiectul propune formarea unor grupuri de lucru în care participanții își antrenează capacitatea de a își povesti experiențe personale, de a observa și descrie contextul in care trăiesc, de a asculta și reprezenta poveștile celor din jur, prin exerciții creative de actorie si dramaturgie.

 Rezultatul acestor întâlniri este câte o piesă de teatru scrisă de fiecare dintre participanți, care apoi va intra in faza de producție pentru a fi jucată in fata unui public. Cine participă – oricine e dispus sa își documenteze si exploreze propriile povesti, indiferent de experiența pe care o are in domeniul artistic.

Va invitam la evenimentele din cadrul ”Luna Scrie despre Tine” pentru a cunoaste echipa unui proiect nou, independent de teatru, care aduce in prim plan povesti simple, personale, adevarate, autentice, documentate 100% pe realitate.

Mai multe detalii pe scriedespretinetextenoi.wordpress.com

Sursa acestui articol: http://www.romaniapozitiva.ro/bucuresti/lansare-luna-scrie-despre-tine/

cinema

filme, concurs, program, premiere

Spectacole

teatru, opera, opereta, ateneu

sport

fotbal, handbal, basketball, ciclism

Cluburi

petreceri, dj, shots, seri tematice