Vremea in Bucuresti
Joi
Temp: °C / max:
Temp. min: °C
Curs valutar
$ 4.15
4.74
£ 5.40
detalii suplimentare...
email
parola
Intrati in contul dvs. sau creati un cont business.

Lou Gramm (Foreigner) promite Bucurestiului un show mai plin de viata decat in primele decenii de cariera!

“I want to know what love is” este o piesa ce a scris incontestabil istorie in intreaga lume, iar acum Lou Gramm, vocea faimoasei trupe ce a interpretat-o, vine in premiera in Romania pentru a ne arata ce inseamna cu adevarat un talent, o legenda, un show complet.

 

Arenele Romane este locatia ce va gazdui pe data de 5 iulie 2012 un spectacol incendiar, eveniment pe care Lou Gramm il pregateste de pe acum cu minutiozitatea unui artist care stie exact ce isi doreste publicul sau. La varsta de 62 de ani, impliniti luna trecuta, maestrul este mai plin de viata chiar decat in momentul debutului sau muzical de acum 4 decenii, traind fiecare clipa cu un entuziasm fabulos.

 

Putini stiu ca Lou Gramm, vocea The Foreigner, a trecut prin momente cumplite in urma cu cativa ani. In 1997, Gramm a fost diagnosticat cu un tip rar de tumoare pe creier. O tumora benigna, care a necesitat insa o  interventie chirurgicala extrem de complexa, iar eliminarea acesteia nu a amenintat doar cariera cantaretului, ci si viata lui. Din fericire Lou a supravietuit, iar revenirea a  fost fantastica.

 

Cu toate ca doctorii erau reticenti la faptul ca artistul va mai putea crea, Lou este dovada vie ca miracolele exista: „Operatia mi-a afectat  modul in care traiesc, in general. Cand treci prin asa ceva si supravietuiesti, te uiti la viata diferit. Ajungi sa apreciezi fiecare moment in moduri noi. Ceea ce a fost interesant a fost ca medicii nu erau siguri ca as putea sa mai creez, deoarece credeau ca o parte a creierului care permite creativitatea a fost distrusa. Nimeni nu a stiut care vor fi efectele post-operatorii pana nu m-am asezat si am incercat sa fac ceva. Din fericire, nu era cazul. Cand am realizat ca puteam sa fac muzica, am inceput sa-mi  abordez cariera dintr-o cu totul alta perspectiva. Din acel moment am pus in creatiile mele muzicale ceva ce nu existase niciodata, le-am oferit un alt sens”, marturisea artistul in cadrul unui interviu.

 

Grabiti-va sa fiti martorii unei energii fantastice pe care acest monstru sacru al muzicii adevarate o va crea la Arenele Romane. Biletele pentru concertul LOU GRAMM din 5 iulie au fost puse in vanzare la preturi cuprinse intre 60 - 200 RON si sunt disponibile prin Vreau Bilet la Unirea Shopping Center etj.2, magazinele EuroGsm, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu, in reteaua Eventim si online prin www.vreaubilet.ro si www.eventim.ro. 

cinema

filme, concurs, program, premiere

Spectacole

teatru, opera, opereta, ateneu

sport

fotbal, handbal, basketball, ciclism

Cluburi

petreceri, dj, shots, seri tematice