Vremea in Bucuresti
Vineri
Temp: °C / max:
Temp. min: °C
Curs valutar
$ 4.15
4.74
£ 5.40
detalii suplimentare...
email
parola
Intrati in contul dvs. sau creati un cont business.

OST FEST 2012 - Abonament 15 Iunie 2012 - ROMEXPO, Bucuresti

Daca in urma cu cateva luni anuntam  Festivalul Ost Fest editia 2012 la Zone Arena, iata dupa o promotie de 3 zile si patru trupe legendare anuntate, numarul mare de bilete si abonamente vandute, au convins organizatorii sa schimbe structura si locatia festivalului.

Noua locatie ce va gazdui Festivalul Ost Fest este   Romexpo Bucuresti.

Odata cu schimbarea locatiei de desfasurare se schimba si intreg  programul festivalului: startul distractiei se va da vineri 15 iunie ora 14.00 , iar pana luni 18 iunie ora 04.00, cei ce vor sa isi testeze rezistenta la distractie vor avea 62 ore neintrerupte de competitie.

Pentru cei mai putin rezistenti, care vor dori sa doarma cateva ore, punem la dispozitie un spatiu special amenajat  pentru camping.

Suprizele nu se vor opri aici, pe langa trupele deja anuntate: MOTÖRHEAD, MÖTLEY CRÜE, MEGADETH si DIMMU BORGIR , multe alte nume mari se vor alatura lor pentru mentinerea atmosferei electrizante, iar in micile pauze necesare schimbarii instrumentelor pe scenele amenajate, multe alte activitati nonconformiste vor mentine distractia la maxim!

cinema

filme, concurs, program, premiere

Spectacole

teatru, opera, opereta, ateneu

sport

fotbal, handbal, basketball, ciclism

Cluburi

petreceri, dj, shots, seri tematice