Vremea in Bucuresti
Sambata
Temp: °C / max:
Temp. min: °C
Curs valutar
$ 4.15
4.74
£ 5.40
detalii suplimentare...
email
parola
Intrati in contul dvs. sau creati un cont business.

Pachet Antipa & The Light Cinema TIMP DE CALITATE IN FAMILIE

Începând cu 1 aprilie 2012, Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa” şi The Light Cinema lansează în premieră şi exclusivitate pe piaţa din România un produs inovativ, care imbină cultura cu educatia si relaxarea:

Pachet Antipa & The Light Cinema

“Timp de calitate in familie”

Noul pachet se doreşte a fi o propunere pentru familiile care doresc să petreacă “timp de calitate” împreună, oferind vizitarea celui mai modern şi îndrăgit muzeu din Romania şi vizionarea unui film digital într-unul dintre cele mai moderne, confortabile şi inovative cinematografe din ţară.

Pachetul include: vizionarea unui film 2D sau 3D la The Light Cinema şi vizitarea Muzeului “Antipa”, pentru 2 adulti şi 2 minori, la un tarif special de 80 lei (economisind astfel până la 47%)

 

Pachetul este valabil în orice zi a săptămânii în care Muzeul “Antipa” şi The Light Cinema sunt deschise, în limita locurilor disponibile. Voucherele se pot procura de la The Light Cinema sau/şi de la Muzeul “Antipa” şi sunt valabile doar însoţite de bonul fiscal.

Pe baza voucherului, cumpărătorii pot obtine 4 bilete de intrare la cinema (filme 2D si 3D cu excepţia avanpremierelor, transmisiilor Live şi a evenimentelor speciale), pentru 2 adulti şi 2 minori, şi 4 bilete intrare Muzeu, pentru 2 adulţi şi 2 minori. Clientii pot merge într-o zi la cinema şi în alta zi la muzeu, la libera lor alegere.

Muzeul Antipa este unul dintre cele mai importante muzee din Romania, adăpostind peste 2.000.000 de exponate, multe dintre acestea fiind valori ale patrimoniului cultural european sau mondial. Informaţia pentru public este accesibilă publicului larg fiind inclusă pe 66 de infotouch-uri, proiecţii documentare şi 3D, plasme şi sisteme interactive de prezentare a exponatelor. Noua expunere permanentă a făcut loc spatiilor interactive, unei săli multimedia şi compartimentelor amenajate ca nişte mini-laboratoare, în care grupurile de copii vor putea face sau asista la diferite demonstraţii şi lucrări de laborator.

The Light Cinema, primul cinematograf integral digital din Romania şi al doilea din Europa, încorporeaza una dintre cele mai avansate tehnologii digitale 2D şi 3D din lume. Tehnologia digitala este net superioara proiecţiilor tradiţionale şi conferă o imagine perfectă, sunet excelent, calitate impecabilă a proieţiilor pe marele ecran.

Oferind spectatorilor cele mai noi tehnologii de proiecţie digitala, spaţii de aşteptare primitoare şi un bar elegant, The Light Cinema invită toate familiile să vizioneze fascinante povesti pe marile ecrane în anul 2012: Dr. Seuss' The Lorax 3D;  Mirror, mirror; Titanic 3D; The Pirates! 3D; Madagascar 3 in 3D; Spider Man 4 în 3D; Ice Age: Continental drift 3D; Brave 3D; Step Up 4 în 3D; Sammy’s Adventures 2 în 3D; Les Miserables, The Hobbit Part I 3D şi multe altele.

Informaţii suplimentare:

www.antipa.ro  , www.facebook.com/muzeulantipa

www.lightcinemas.ro, info@lightcinemas.ro, www.facebook.com/TheLightCinema

 

Detalii contact

The Light Cinema

Etaj 2, Liberty Center, Soseaua Progresului 151-171

LA 10 MINUTE DE PIATA UNIRII   (Tramvaie: 8,11,23,25,32/Autobuze: 117,173, 220)

PARCARE GRATUITA

PENTRU REZERVARI SI INFO: 021.369.97.40/ 021.369.97.97 EMAIL: info@lightcinemas.ro

www.lightcinemas.ro ;       www.facebook.com/TheLightCinema

 

Muzeul National De Istorie Naturala “GRIGORE ANTIPA”

Sos. Kiseleff, nr. 1, sector 1, 011341, Bucuresti
Tel (0040-21) 312.88.26

TEL/FAX  (0040-21) 312.88.63, 312.88.86
www.antipa.ro; www.facebook.com/muzeulantipa

 

cinema

filme, concurs, program, premiere

Spectacole

teatru, opera, opereta, ateneu

sport

fotbal, handbal, basketball, ciclism

Cluburi

petreceri, dj, shots, seri tematice