Vremea in Bucuresti
Vineri
Temp: °C / max:
Temp. min: °C
Curs valutar
$ 4.15
4.74
£ 5.40
detalii suplimentare...
email
parola
Intrati in contul dvs. sau creati un cont business.

Sebastian Gurtler -umor si virtuozitate in acelasi show!

Premiera absoluta in Romania pe 17 decembrie!

Craciun Vienez aduce in Romania pe data de 17 decembrie 2012 spiritul Craciunului Vienez! Si cum stim ca Mos Craciun iubeste muzica in cea mai pura forma, editia din acest an a spectacolului prezinta auditoriului bucurestean un program inedit al Spirit of Vienna Orchestra, ce imbina armonios sonoritătile strălucitoare ale valsurilor lui Strauss si momentele de umor si virtuozitate, marca Sebastian Gürtler.

 

Violonist, dirijor si compozitor, Sebastian Gürtler este foarte apreciat la nivel international pentru stilul inconfundabil de a crea show-ul perfect in fata auditoriului sau. De aceea Teatrul National va gazdui nu numai o premiera mult-asteptata a prezentei pe scena a acestui maestru, ci si un spectacol memorabil pentru o perioada in care surprizele de iarna se succed in fiecare zi.

 

Si de această dată, vor fi prezenti pe scenă, alaturi de Spirit of Vienna Orchestra si Sebastian Gürtler, soprana Judith Halasz si baritonul Andreas Jankowitsch, care vor interpreta arii si duete celebre, atât de iubite si apreciate de  publicul din România.

 

Biletele au fost puse in vanzare in reteaua Vreau Bilet - la casa de bilete Vreau Bilet din cadrul Unirea Shopping Center, etaj 2, corp central, casa de bilete Vreau Bilet din strada prof. Moise Nicoara nr. 18, Arte International - Libraria Eminescu, EuroGSM - Bucuresti Unirii (Unirea Shopping Center - aripa centrala lifturile exterioare), EuroGSM – Perla (B-dul Iancu de Hunedoara nr.64, Sector 1), EuroGSM - Bucuresti Lujerului (in incinta Hypermarketului Cora Lujerului), EuroGSM - Bucuresti Mihalache (B-dul Ion Mihalache, nr. 92), si online pe vreaubilet.ro pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier.

 

 

cinema

filme, concurs, program, premiere

Spectacole

teatru, opera, opereta, ateneu

sport

fotbal, handbal, basketball, ciclism

Cluburi

petreceri, dj, shots, seri tematice