Vremea in Bucuresti
Sambata
Temp: °C / max:
Temp. min: °C
Curs valutar
$ 4.15
4.74
£ 5.40
detalii suplimentare...
email
parola
Intrati in contul dvs. sau creati un cont business.

Slayer 04 Iunie 2012 - Arenele Romane, Bucuresti

Slayer, legendara trupa de thrash metal, va concerta vara aceasta in Romania, pe 4 iunie la Arenele Romane din Bucuresti!

Una dintre cele mai mari trupe de thrash metal din istoria genului, Slayer s-a nascut in anul 1981, in Huntington Park, California, fiind alcatuita din Tom Araya (bass si voce), Kerry King (chitara), Jeff Hanneman (chitara) si Dave Lombardo (tobe). Succesul international a aparut in anul 1986, odata cu lansarea albumului Reign In Blood, material considerat si la aceasta ora a fi una dintre capodoperele death metal-ului. De-a lungul timpului, trupa a lansat doua albume live, doua compilatii, 6 videoclipuri, doua EP-uri si nu mai putin de 11 albume de studio, patru dintre ele fiind premiate cu discul de aur in Statele Unite. Slayer a primit cinci nominalizari la premiile Grammy, castigand de doua ori trofeul: prima data in 2007, pentru piesa Eyes of the Insane, a doua oara la doar un an distanta, pentru piesa Final Six, ambele fiind incluse pe albumul Christ Illusion. Alaturi de Metallica, Megadeth si Anthrax, Slayer face parte din asa zis-ul „Big Four” – concept nascut dupa lansarea DVD-ului cu acelasi nume ce prezinta concertele live sustinute de cele patru trupe pe 22 iunie 2010 la Sofia, Bulgaria, in cadrul festivalului Sonisphere. DVD-ul s-a clasat pe prima pozitie in topurile muzicale din Statele Unite, Canada, Marea Britanie si numeroase alte tari europene, numele „Big Four” fiind astazi asociat cu aceste patru trupe, considerate a fi cele mai importante nume ale curentulului trash metal.

Biletele pentru concertul pe care Slayer il va sustine pe 4 iunie la Arenele Romane s-au pus in vanzare incepand cu data de 6 februarie, pe www.Myticket.ro, la doua categorii de pret, respectiv 120 de lei pentru Golden Circle si 80 de lei pentru General Acces.

 

Official Facebook Event.

 

Organizator: Emagic.

Bilete pe www.myticket.ro

cinema

filme, concurs, program, premiere

Spectacole

teatru, opera, opereta, ateneu

sport

fotbal, handbal, basketball, ciclism

Cluburi

petreceri, dj, shots, seri tematice