Vremea in Bucuresti
Sambata
Temp: °C / max:
Temp. min: °C
Curs valutar
$ 4.15
4.74
£ 5.40
detalii suplimentare...
email
parola
Intrati in contul dvs. sau creati un cont business.

SonoChrom Festival 22 Iunie 2012 - Domeniul Stirbei, Buftea

Pe 22 si 23 iunie, cei mai rasfatati DJ ai Europei isi fac loc de joaca in gradinile nobiliare ale Domeniului Stirbey. Imediat dupa Sanziene, visul celor mai lungi nopti nopti de vara se continua si-n timpul zilei cu numeroase activitati. Daca credeai ca le-ai vazut pe toate, inseamna ca nu ai trait experienta SonoChrom: vibratia pura a sunetului combinata cu cea a culorilor  te va introduce intr-o alta lume. Timp de 48 de ore, muzica ta preferata va fi insotita de o multime de activitati care te vor provoca la si mai multa distractie!: magie, acrobatii, body painting, batai cu perne, fire show, laser robot, football corner, Falun Dafa center, taraba de’ll arte, Day Dream Area, Wheel Of Fortune, Wishing Tree, Action area, Create Your Own Mix-Music, Crowd Surfing, Picnic Area, jocuri si concursuri. 
SonoChrom Festival este un mix din cele mai bune idei si retete de succes, inspirate din cele mai tari festivaluri de gen: Love Family Park (Olanda), Monegros festival (Spania) sau Tomorrowland (Belgia).
Cei care se vor juca la platane si vor impune ritmul distractiei vor fi cei mai creativi si mai pe val Dj ai momentului. Pana in prezent au confirmat:

 

Monika Kruse - Monika si-a inceput cariera ca Dj in 1991 in Munich. In 1993 ea a devenit un membru Ultraworld Crew. Din Australia pana la New York, muzica ei a fost ascultata live aproape in orice locatie de pe planeta. Unul dintre cele mai indragite albume este intitulat Latin Lovers care a ajuns pe locul 1 in clasamentul muzical olandez si in top 20 al fiselor de vanzari spaniole. In paralel cu cariera sa de dj, Monika a inceput sa creeze propriile sale productii muzicale. Ea a lansat prima ei piesa in 1996 inainte de a-si cunoaste partenera de distractie Patrick Lindsey cu care a colaborat la mai mult de 2 albume. Pe langa rolul de dj si producator in 2000 Monika a pus bazele unei organizatii numite No Historical Backspin. O platforma pentru artistii electronici unde sa isi faca auzita vocea spunand Nu impotriva rasismului, xenofobiei si intolerantei.

 

Tiefscwarz - Nascuti si crescuti in Stutgard, Ali si Basti Schwarz, adica echipa Tiefscwarz, si-au dezvolat gusturile muzicale pentru tehno si deep house in timpul scenei muzicale electronice a anilor 90 ca dj in cluburile din orasul lor natal care acum sunt cluburi legendare On (1990-1993) si Red Dog (1993-1997). Dj si producatori germani, cu o cariera de 14 ani pe scena muzicala electronica. Ei au participat la evenimente si cluburi precum Nature One, Love Family Park, Fabric (Londra), Watergate Weekend (Berlin),Womb (Tokyo), Space & Cocoon (Ibiza) precum si in legendarul Aftershow Party a evenimentului cultural a designerului Michael Michalsky in timpul Fashion week-ului din Berlin. Ali si Basti sunt supranumiti zeii cluburilor muzicii electronice si, prin felul lor unic de a experimenta si dezvolta noi sunete, in ultimul deceniu si-au lasat amprenta pe scena muzicala electronica.

 

Tube & Berger - Toata lumea vorbeste despre Tube si Berger in acest moment.  Si asta datorita single-ului Free Tribe, care sta in spatele proiectului lor caritabil It began in Africa si care a reusit sa ajunga nr. 1 pe Beatport. Multe dintre single-urile lor s-au bucurat de atentie internationala si productii precum Straight Ahead, The Young and the wild ones sau Human you au ajuns pana pe prima pozitie in Beatport. Cei doi artisti au inceput ca o trupa de punk care s-a devoltat apoi in directia Tech House Act.

 

Festivalul, organizat de Astra Entertainment se va desfasura in parteneriat cu SAE Institute alaturi de care cauta sculptorii viitorului digital. Anvergura Festivalului este completata de o triere a tinerelor minti creatoare ce-si vad viitorul in multimedia. Concursul YOUR DIGITAL FUTURE ii premiaza pe cei care exceleaza in noua dimensiune a artelor frumoase sunet, imagine, animatie, webdesign, game design. Castigatorul fiecarei sectiuni va participa la concursul mondial WORLD YOUTH SUMMIT AWARD.

 

Fiecare roman cu domiciliul in Romania sau in strainatate intre 16 si 26 de ani este invitat sa participle trimitand lucrari din domeniu + CV si o poza pe contest_bucharest@sae.edu.

 

Bilete pe www.myticket.ro

cinema

filme, concurs, program, premiere

Spectacole

teatru, opera, opereta, ateneu

sport

fotbal, handbal, basketball, ciclism

Cluburi

petreceri, dj, shots, seri tematice