Vremea in Bucuresti
Sambata
Temp: °C / max:
Temp. min: °C
Curs valutar
$ 4.15
4.74
£ 5.40
detalii suplimentare...
email
parola
Intrati in contul dvs. sau creati un cont business.

Tribut Elvis Presley : Rob Kingsley - A Vision Of Elvis 11 Mai 2012 - Hard Rock Cafe, Bucuresti

“ELVIS” pentru prima oara in Romania.

 

Daca nu ati apucat sa il vedeti pe scena pe Elvis, in persoana,  aveti sansa sa traiti, in premiera in Romania, experienta unui concert marca “the king of rock’n’roll”, alaturi de Rob Kingsley, pe 11 mai in Hard Rock Cafe

 

Showul “Rob Kingsley – A Vision Of Elvis” este unul din cele mai bine cotate spectacole tribut din lume. Rob Kingsley este un entertainer innascut, pasionat din copilarie de cariera si showurile inegalabilului Elvis Presley. Dupa ani in care a studiat prestatiile live ale regelui, Rob a dobandit statutul de cel mai apreciat artist tribut Elvis, atat in randul fanilor regelui cat si printre ceilalti artisti de profil. Rob Kingsley considera ca posibilitatea de a-si omagia idolul prin fiecare concert tribut este un privilegiu.

 

In anul 2007 Rob Kingsley a dobandit locul 1 la Best UK Vegas Elvis, una din cele mai ample competitii destinate artistilor tribut Elvis, iar in 2008 si-a adjudecat titlul de Campion European in cadrul Largest Official Elvis Competition.

 

Daca mai era nevoie de un argument pentru a intelege profunzimea showurilor lui Rob si acuratetea detaliilor ce definesc aparitiile artistului, mai putem spune ca costumele pe care Rob le imbraca pe scena sunt produse in Statele Unite, la BK Enterprises & Gene Doucetto, unul dintre furnizorii care au confectionat costume de scena pentru aparitiile din anii 70 ale lui Elvis Presley insusi.

 

Rob Kingsley este cotat ca un showman desavarsit, ce farmeca publicul la fiecare reprezentatie, reusind sa reaprinda flacara pasiunii si sa recreeze atmosfera electrizanta a unui show al regelui. 

 

http://www.avisionofelvis.com/video.html

 

Biletele pentru show-ul Rob Kingsley – A Vision of Elvis sunt disponibile pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta .

 

Pretul biletelor difera in functie de categorie:

 

Categoria VIP – 80 Ron (intalnire & poza  cu artistul, afis  & CD cu autograf)

 

Categoria I – 60 Ron - loc la mese in fata scenei

 

Categoria II – 40 Ron – loc la mese in sala

 

ATENTIE : Pentru rezervarea locurilor  va rugam sa contactati Hard Rock Cafe la numarul de telefon 021/206.62.61

cinema

filme, concurs, program, premiere

Spectacole

teatru, opera, opereta, ateneu

sport

fotbal, handbal, basketball, ciclism

Cluburi

petreceri, dj, shots, seri tematice