Vremea in Bucuresti
Luni
Temp: °C / max:
Temp. min: °C
Curs valutar
$ 4.15
4.74
£ 5.40
detalii suplimentare...
email
parola
Intrati in contul dvs. sau creati un cont business.

Backyard Weekend Festival 23 Iunie 2012 - Complexul Studentesc Tei, Bucuresti

In 2012 COLOR isi propune un BACKYARD WEEKEND mai variat, mai consistent si mai cald. Cele 48 de ore de muzica neintrerupta ale editiei precedente se vor comprima anul acesta in 30 de ore de live act-uri si dj set-uri aproape in exclusivitate internationale.

 

Anul trecut, BACKYARD WEEKEND deschidea vara cu o petrecere la piscina, in aer liber: muzica fara oprire timp de 3 zile cu legenda din Detroit - THEO PARRISH, alaturi de FISH GO DEEP, MOCK & TOOF, VAKULA, JEREMY UNDERGROUND PARIS si 13 artisti autohtoni.

 

De aceasta data va fi un weekend sub clar de luna, din nou la piscina, intr-o atmosfera calda si familiara, cu o paleta vasta de muzicieni cunoscuti, dizolvata exotic in peste 30 de ore de muzica exceptionala: PATRICE, GRANDMASTER FLASH, ROBERT OWENS, AQUARIUS HEAVEN, FOALS dj set, GOLDIE, SOFA SURFERS dj set, WAREIKA, DEETRON,  KRYSTAL KLEAR, DAUWD, LAPALUX, DOUGLAS GREED, ALEX DEFORCE, JAZZ NEVERSLEEPS, Bogman, Khidja, Fouchat, Giuser.

 

A doua editie BACKYARD WEEKEND este prezentata de ABSOLUT VODKA si va avea loc in Bucuresti, in Complexul Studentesc Tei (Str. Oltetului, nr. 30), intr-o locatie nou amenajata pe malul lacului.

 

„ABSOLUT VODKA alege mereu evenimente non-conformiste care aduc ceva nou si fresh. BACKYARD WEEKEND este pentru noi nu doar un weekend cu cea mai buna muzica, dar si un nou motiv sa fim aproape de oameni creativi si cu personalitate. Un mix perfect pentru doua zile memorabile si cel mai bun motiv pentru ABSOLUT VODKA sa faca parte din acest eveniment alternativ”, potrivit reprezentantilor Pernod Ricard.

 

Evenimentul va incepe sambata, 23 iunie la orele 20.00 si se va incheia in zorii zilei de luni, 25 iunie.

 

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.

cinema

filme, concurs, program, premiere

Spectacole

teatru, opera, opereta, ateneu

sport

fotbal, handbal, basketball, ciclism

Cluburi

petreceri, dj, shots, seri tematice