Vremea in Bucuresti
Duminica
Temp: °C / max:
Temp. min: °C
Curs valutar
$ 4.15
4.74
£ 5.40
detalii suplimentare...
email
parola
Intrati in contul dvs. sau creati un cont business.

BESTFEST 6-8 iulie

Cea de-a sasea editie a festivalului B'ESTFEST Summer Camp va avea loc in zilele de 6, 7, 8 iulie, in locatia inaugurata vara aceasta, pe malul lacului Pasarea din Tunari, in nordul Bucurestiului. B'ESTFEST va pastra conceptul de "Summer Camp", urmand a transforma din nou islazul comunei Tunari intr-un adevarat "parc de distractii" cu scene in are liber, terase, proiectii de film, zone de sport, relaxare, locuri de joaca, activitati creative, expozitii de arta, workshop-uri si, desigur o zona de camping.

Artistii confirmati pana in prezent sunt: 

 

Vineri, 6 iulie: GarbageThe QemistsMilowStanton WarriosKreator si Moonspell

Sambata, 7 iulie: Selah SueMala VitaModestep (live) si Obituary.

Duminica, 8 iulie: PulpCaro EmeraldAndy CDope D.O.D si Meshuggah.

 


Biletele sunt disponibile incepand cu data de 1 februarie si pana pe 15 martie atat online  cat si in reteaua magazinelor Diverta, la pret promotional, respectiv 215 RON pentru cele 3 zile de festival, iar pentru cei care doresc acces in camping la pretul abonamentului se adauga si un voucher de 10 lei. Promotia este valabila pana pe data de 15 martie. Dupa aceasta data abonamentele vor fi disponibile la pret intreg, respectiv 265 de lei, la care se poate adauga voucherul de camping in valoare de 15 lei. In zilele evenimentului, acestea vor putea fi achizitionate si de la intrarea in spatiul de festival, la pretul de 285 de lei, voucherul pastrandu-si aceeasi valoare. Biletele pe o singura zi vor fi puse in vanzare dupa finalizarea programului pe zile. 

 

Programul festivalului va fi completat cu noi nume in perioada urmatoare. Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica programul, din motive neaflate sub controlul lor sau elemente neprevazute de ultim moment. Biletul ofera acces la festival, nu la un spectacol individual al unui artist din cadrul programului. 

Editia din 2011 a B'ESTFEST Summer Camp si-a tinut publicul in priza timp de 3 zile si 3 nopti, cei aproximativ 38.000 de fani prezenti in B'ESTFEST PARK bucurandu-se de show-urile a peste 60 de artisti si numeroase extra-activitati.

Facebook Event

Eveniment

BESTFEST SUMMER CAMP 2012

Locatie

BESTFEST PARK, TUNARI

Data

6-8 IULIE 2012

Organizator

EMAGIC

cinema

filme, concurs, program, premiere

Spectacole

teatru, opera, opereta, ateneu

sport

fotbal, handbal, basketball, ciclism

Cluburi

petreceri, dj, shots, seri tematice