Vremea in Bucuresti
Duminica
Temp: °C / max:
Temp. min: °C
Curs valutar
$ 4.15
4.74
£ 5.40
detalii suplimentare...
email
parola
Intrati in contul dvs. sau creati un cont business.

Circul Național din China in Bucuresti la Sala Palatului de 1 Mai, ora 20:00!

Christian Rätscher Veranstaltungsmanagement prezintă în prima zi a lunii mai o premieră pentru România: Circul Național din China. Legenda vie va cuceri Sala Palatului din București prin acrobații dincolo de limite, executate de artiștii care au stabilit un etalon în domeniu. Marți, 1 mai, ora 20.00, românii vor avea ocazia să sărbătorească ziua muncii printr-o reprezentație spectaculoasă care le va întări credința în miracole.

 

Cunoscuți pentru abilitățile sale de gimnaști, dintre circanții chinezi fac parte artiști reputați, personalități din operă și actori faimoși, garantând formula pentru un spectacol original și inconfundabil. Cu o tradiție de peste 12 ani, arta din Estul Îndepărtat își face loc în continentul european, surprinzând milioane de spectatori prin arta care învăluie acest eveniment incredibil. Recuzita nu face apel la clovni sau animale, punându-se accent pe gimnastica și echilibristica ce demonstrează comuniunea completă dintre corp și spirit.

În fiecare an, producătorul Raoul Schoregge și echipa sa reușește să aducă turneele în centrul atenției, prin programe și ansambluri diverse, anul acesta turneul poposind și la noi în țară. La asemenea spectacol, criticii se întrec în a aduce elogii, iar publicul își arată aprecierea prin ovații și aplauze la scenă deschisă.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Casei Româno-Chineze și a Asociației Culturale Teocta.

Biletele se pot procura prin Eventim, la casa de bilete a Sălii Palatului, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas, Cărturești și online pe http://www.eventim.ro/.

 

Prețul biletelor:

Categoria VIP: 300 lei

Categoria I: 250 lei

Categoria II: 200 lei

Categoria III: 150 lei

Categoria IV: 100 lei.

 

Pentru mai multe detalii aveți la dispoziție pagina http://acteocta.ro, sau contactele organizatorilor:

Olivia Sandu, Responsabil Relații Publice: office@acteocta.ro, 0751922659

Daniela Spătaru, Director Marketing: office@acteocta.ro, 0749089101

cinema

filme, concurs, program, premiere

Spectacole

teatru, opera, opereta, ateneu

sport

fotbal, handbal, basketball, ciclism

Cluburi

petreceri, dj, shots, seri tematice