Vremea in Bucuresti
Sambata
Temp: °C / max:
Temp. min: °C
Curs valutar
$ 4.15
4.74
£ 5.40
detalii suplimentare...
email
parola
Intrati in contul dvs. sau creati un cont business.

Concert Aniversar Mandinga 31 Mai 2012 - Gradina de vara Herastrau, Bucuresti

Mandinga aniverseaza 10 ani la Gradina de Vara Herastrau a Teatrului de Revista Constantin Tanase , din parcul Herastrau.

10 ani de muzica. 10 ani de compozitii inedite. 10 ani de concerte spectaculoase. 10 ani de Mandinga. Pe 31 mai 2012, Mandinga va asteapta la Gradina de Vara a Teatrului de Revista Constantin Tanase pentru a sarbatori un deceniu de muzica buna, dans si energie pozitiva.

Pe 31 mai 2012 Mandinga va prezenta si un nou concept de show, intitulat “Club de Mandinga”, cat si noul album, ce va avea acelasi nume. De asemenea, acest concert este primul oficial din Romania pe care trupa il va sustine dupa intoarcerea din Baku, de la competitia internationala Eurovision.

Anul acesta este unul cu adevarat important pentru trupa: un album nou, aniversarea de 10 ani, un single care a cucerit radiourile, cluburile si inimile fanilor si  a adus trupei participarea la Eurovision 2012.

Vino pe 31 mai 2012 sa vezi unul dintre cele mai atragatoare show-uri in aer liber ale anului, sustinut de trupa ta favorita.

Bilete pe www.myticket.ro

cinema

filme, concurs, program, premiere

Spectacole

teatru, opera, opereta, ateneu

sport

fotbal, handbal, basketball, ciclism

Cluburi

petreceri, dj, shots, seri tematice