Vremea in Bucuresti
Sambata
Temp: °C / max:
Temp. min: °C
Curs valutar
$ 4.15
4.74
£ 5.40
detalii suplimentare...
email
parola
Intrati in contul dvs. sau creati un cont business.

Exit Festival 2012 12 Iulie 2012 - Cetatea Petrovaradin, Novi Sad, Serbia

 Nu mai stati pe ganduri, adunati-va colegii, cunostiintele, prietenii si stabiliti cat de multi veti lua cu voi anul acesta la festival.

 

Iubitorii de soare si de muzica deopotriva se pot bucura de 9 zile de distractie si petreceri in EXIT Village (campingul EXIT), precum si luand parte la cele 4 zile de festival, care te vor lasa fara rasuflare. Aveti ocazia o luna de zile, in perioada 19 martie – 15 aprilie, sa va surprindeti unul dintre prieteni, invitandu-l sa se alature gastii de petrecareti.

EXIT Festival se desfasoara pe parcursul a 4 zile, in perioada 12-15 iulie, la Fortareata Petrovaradin din Novi Sad si, ca in fiecare an, va primii peste 200.000 vizitatori din intreaga lume.

 

Confirmati pana in acest moment sunt legendarii NEW ORDER, faimoasa trupa californiana GUNS N' ROSES, grupul de muzica indie Gossip, trupa de rock Wolfmother, senzationalii Buraka Som Sistema, iar din zona electronica ne bucuram de prezenta de gala a labelului Cadenza Records, ce ii va aduce la Dance Arena pe Luciano, Reboot, Kenny Larkin, Robert Dietz si Maayan Nidam, dar si de live-act-ul Plastikman al lui Richie Hawtin, de show-ul live LBS al lui Laurent Garnier si de un alt live-act marca Azari & III.

 

Tot la Dance Arena ii vom avea pe Art Department, Maceo Plex, Miss Kittin si Brodinski, confirmati si ei anterior. Prima trupa confirmata pana in acest moment la Elektrana Stage este When Saints Go Machine.

 

De asemenea, la EXIT Festival 2012 va mixa si DJ-ul roman RARESH, Cel mai bun DJ roman conform Nights.ro Awards 2012.
Pentru a fi la curent cu cele mai proaspete informatii va rugam sa va alturati comunitatii EXIT Romania.
Informatii complete despre EXIT Festival gasiti pe pagina oficiala EXIT.

Bilete pe www.myticket.ro

 

cinema

filme, concurs, program, premiere

Spectacole

teatru, opera, opereta, ateneu

sport

fotbal, handbal, basketball, ciclism

Cluburi

petreceri, dj, shots, seri tematice