Vremea in Bucuresti
Sambata
Temp: °C / max:
Temp. min: °C
Curs valutar
$ 4.15
4.74
£ 5.40
detalii suplimentare...
email
parola
Intrati in contul dvs. sau creati un cont business.

Leprous, Loch Vostok, Orkenkjott 09 Octombrie 2012 - The Silver Church Club, Bucuresti

“European Progressive Assault Tour” cu Leprous, Loch Vostok, Orkenkjott in octombrie la Silver Church

Formatia norvegiana Leprous revine in Romania la Silver Church pe 9 octombrie 2012. Dupa ce a fost main support act pentru Amorphis in concertul de la Bucuresti din 2011, anul acesta Leprous pleaca intr-un turneu care va face inconjurul Europei. “European Progressive Assault” ii va aduce pe aceeasi scena pe Leprous (NO), Loch Vostok (SE), Orkenkjott (NO), plus inca un nume ce va fi anuntat in curand.

Loch Vostok li se alatura norvegienilor si nu este prima data cand cele doua trupe canta impreuna: in 2010, formatiile au insotit Therion in turneul de promovare. Suedezii de la Loch Vostok au inceput in luna februarie 2012 productia albumului cu numarul cinci, “The Doctrine Decoded”, material care va fi lansat in aceasta vara.

Orkenkjott canta din 2005 "experimental extreme metal.” Inferno Metal Festival spunea despre ei: “Ce este cu acesti norvegieni non-blackmetal? Daca va plac Enslaved, Opeth, Tool probabil veti iubi Orkenkjott.” Telemark, orasul natal al norvegienilor din Orkenkjott, a devenit legendar pentru scena "black metal" datorita unor trupe cu greutate in aceasta zona: Emperor, Mortiis, Zyklon. Orkenkjott sunt hotarati sa duca mai departe traditia prin combinarea "extrem metal-ului" cu elemente de jazz, muzica acustica si rock, inovand cu succes in aria "experimental metal."

Pe langa turneul programat pentru acest an, Leprous va concerta si pe scenele unor festivaluri de renume din Europa, printre care Fused Festival (UK) si Graspop Metal Meeting (BE).

Bilete pe www.myticket.ro

cinema

filme, concurs, program, premiere

Spectacole

teatru, opera, opereta, ateneu

sport

fotbal, handbal, basketball, ciclism

Cluburi

petreceri, dj, shots, seri tematice