Vremea in Bucuresti
Luni
Temp: °C / max:
Temp. min: °C
Curs valutar
$ 4.15
4.74
£ 5.40
detalii suplimentare...
email
parola
Intrati in contul dvs. sau creati un cont business.

Ministry of Sound 12 Mai 2012 - Turbohalle, Bucuresti

Xteria DANCE prezinta Ministry of Sound cu UMEK, Nick Warren, Adrian Eftimie si Syos

Xteria DANCE
reprogrameaza evenimentul Ministry of Sound World Tour cu un line-up de exceptie, o locatie impresionanta si o atmosfera de legenda. UMEK, Nick Warren, Adrian Eftimie si Syos vor fi cei care vor tine Turbohalle (fosta hala Turbomecanica) in picioare o noapte intreaga, pe 12 mai 2012, incepand cu orele 22:00!

www.xteria.ro

Ministry of Sound este cel mai important brand al industriei dance din lume, cu peste 800 evenimente pe an si 600.000 participanti in lumea intreaga. In peste 20 ani de activitate Ministry of Sound a vandut peste 50 milioane de albume, in prezent avand vanzari de 2 milioane de albume anual. Clubul Ministry of Sound din Londra este cel mai cunoscut din lume si primeste anual peste 250.000 fani ai muzicii dance.

www.ministryofsound.com

UMEK este DJ-ul si producatorul sloven ce se bucura de o uriasa popularitate in randul fanilor tech house si techno, site-ul topdeejays.com plasand-ul pe locurile 2 si 3 pentru respectivele categorii de muzica. UMEK este o adevarata legenda in scena dance de aproape 20 ani de activitate. In cadrul evenimentului Ministry of Sound, organizat de Xteria DANCE invitatul special va mixa 3 ore.

Www.umek.si

Nick Warren este britanicul ce face parte din clubul select al DJ-ilor si producatorilor ce au intrat deja in istorie. Cu o cariera de peste 20 ani, 8 albume si turnee in toata lumea, Nick Warren va aduce la Bucuresti cele mai bune piese progressive si tech house, toate sub forma unui set incredibil de 2 ore, iar   influentele “Global Underground”, Cream, “The Soundgarden si Renaissance vor incanta fanii.

www.djnickwarren.com

Adrian Eftimie este cunoscut publicului autohton si nu numai prin piese precum “No Side Effect”, “Black Sea Coast” si “Elevation”, dar È™i pentru seturile sale ce au ajuns si in clubul Turnmills, Londra. Colaborari cu artisti precum Alex Gaudino si Sasha l-au facut cunoscut unui public mai larg, iar acestea au dus la o colaborare intre Adrian si Ministry of Sound. Pe 12 mai Bucurestiul va simti atmosfera Ministry of Sound prin setul lui Adrian Eftimie!

www.adrianeftimie.ro

Syos este cunoscut si sub numele „The robot puts party on fire”, insa identitatea sa nu este cunoscuta publicului. Costumul sau unic contine un sistem integrat de elemente pirotehnice, LEDuri multifunctionale si un mecanism ce il ridica deasupra publicului. Syos inseamna show total!

www.syos.ro

Evenimentul va avea loc la Turbohalle, Bulevardul Iuliu Maniu, Numarul 220B. Accesul se poate face prin intermediul serviciilor Metrorex (statia Pacii) sau RATB (autobuz 137, 138, 178, 236, troleibuz 61, 62, statia Valea Cascadelor).

www.turbohalle.ro

Accesul persoanelor cu varsta sub 18 ani este strict interzis!

Bilete pe www.myticket.ro

cinema

filme, concurs, program, premiere

Spectacole

teatru, opera, opereta, ateneu

sport

fotbal, handbal, basketball, ciclism

Cluburi

petreceri, dj, shots, seri tematice