Vremea in Bucuresti
Sambata
Temp: °C / max:
Temp. min: °C
Curs valutar
$ 4.15
4.74
£ 5.40
detalii suplimentare...
email
parola
Intrati in contul dvs. sau creati un cont business.

Narcotango 21 Mai 2012 - Sala Capitol, Timisoara

Scoala de dans Magnum Team,in colaborare cu partenerii sai , are placerea de a organiza la Timisoara un set de evenimente, cu si despre Tangoul Argentinian, care ii vor avea ca protagonisti pe membrii formatiei, dublu-nominalizata la Premiile Grammy, NARCOTANGO.

 

Iubitorii de muzica buna, de la specialisti pana la amatori, au ocazia de a veni la intalnirea cu stilul neo a tangoului argentinian, intr-un show de exceptie, un spectacol desavarsit, de muzica, dans, imagini si lumina. Asadar, pentru prima data in Timisoara, in data de in 21 mai va avea loc, la sala Capitol, concertul live a formatiei din Argentina Narcotango. Muzica lor e caracterizata de critici a fi   sensibila si pasionala. Instrumentele traditionale, cu aerul lor vechi, se imbina perfect si armonios cu aerul zilelor noastre. Limanueva, e un album creativ si tulburatoar, in care va fi imposibil sa nu fi prins de sunete captivante care apar in melodiile sale.

 

Referintele lor ca artisti pot fi cel mai bine identificate in bogata lor activitate.  Ca urmare  a  albumelor muzicale  “Narcotango” (2003), “Narcotango 2” (2006) si “Narcotango live” (2008), care au fost nominalizate  la premiile Grammy 2009 (cel mai bun album de tango) si la premiile Carlos Gardel 2009 (cel mai bun album electronic),  si a reprezentatilor scenice ce au inclus 16 turnee internationale  in mariile orase ale Europei si Americilor, formatia s-a consolidat ca o formatie de referinta a stilului de tango Nuevo si a culturii de tango in general. Cei care alcatuiesc aceasta formatie sunt cei 4 artisti Carlos Libedinsky (bandoneon si director muzical), Fernando del Castillo (tobe si percutie), marcelo Toth (ghitara, ghitara bass), Mariano Castro (pian, clape, ghitara bass). Carlos Libedinsky este un muzician, compozitor si producator argentinian. El este renumit pentru proiectul sau de neo-tango, trupa Narcotango.

 

Inainte de tango, Libedinsky a tranzitat diferite genuri, cum ar fi rock, pop, blues, muzica medievala si renascentista. Din 1986, el este director al Tademus, o scoala de muzica in Buenos Aires. In anul 2000, Libedinsky incepe sa danseze tango iar aceasta experienta a fost un punct de cotitura in interesele sale muzicale.  Pasiunea dansului de milonga si expresiile noi dezvoltate de dansatori pe ringul de dans a nascut  in el nevoie de a crea o punte de legatura intre traditie, tango si secolul XXI. Astfet ia nastere proiectul Narcotango.

 

Pianistul formatiei, Mariano Castro, Originar din Buenos Aires, Argentina, a inceput studiile muzicale la pian si chitara de la varsta de 11 ani. in 1993 s-a inscris la Conservatorul de Muzica Melani (fondata in 1888), studiind cu directorul Elsa Bolia, facând cariera in paralel la ambele instrumente. Ulterior s-a perfectionat cu pianistul rus Vera Anosov, cu pianistul si compozitorul Ferrero Ruben (discipol al lui Antonio de Raco), cu Norman Simmons (Charlie Parker, Carmen Mc Rae) din New Jersey, Statele Unite ale Americii, si cu pianist si dirijor Ledesma Nicolás ( Leopoldo Federico, F. Suarez Paz, Julio Panoul).

 

In cariera sa ca interpret acopera mai multe stiluri muzicale, cantand in trupe de rock, jazz, tango, folclor si muzica clasica, si, de asemenea a facut performante ca un pianist si chitarist solo.   Din 2008 el este parte din grupul de "Narcotango", care imbina tango cu jazz si muzica electronica si este recunoscut in intreaga lume.  

 

Limanueva, va fi albumul prezentat in spectacol, cel de-al treilea album al formatiei. Acesta a mai fost interpretat in marile sali de spectacole din Rio de Janeiro, din New York, Chicago, Montreal, Varsovia, San Petersburg, Buenos Aires, Amsterdam, Bucuresti si nu in ultimul rand, va fi cantat, in premiera, live la Timisoara.

 

Va invitam sa ne fiti alaturi in realizarea acestui eveniment deosebit, o premiera atat muzicala cat si culturala pentru orasul nostru si pentru intreaga parte de vest a tarii.

 

Bilete pe www.myticket.ro

cinema

filme, concurs, program, premiere

Spectacole

teatru, opera, opereta, ateneu

sport

fotbal, handbal, basketball, ciclism

Cluburi

petreceri, dj, shots, seri tematice