Vremea in Bucuresti
Duminica
Temp: °C / max:
Temp. min: °C
Curs valutar
$ 4.15
4.74
£ 5.40
detalii suplimentare...
email
parola
Intrati in contul dvs. sau creati un cont business.

Olga Tudorache din nou pe scena in PORTRETUL DOAMNEI T Luni, 30 aprilie - spectacol anulat

UPDATE 

Spectacolul  “Portretul Doamnei T”, cu Olga Tudorache in rol principal, care trebuia sa aiba loc pe 30 aprilie, ora 19.30, la Teatrul National de Opereta “Ion Dacian” s-a anulat.  Starea de sanatate a marii actrite Olga Tudorache, care a fost supusa la inceputul lunii mai multor investigatii medicale ca urmare a suspiciunii de accident vascular cerebral, este inca precara. Desi Doamna Teatrului romanesc si-a dorit sa revina cat mai repede in fata publicului iubit, intalnirea nu va putea avea loc acum. Organizatorii regreta situatia creata si ii asigura pe spectatorii care au achizitionat bilete ca isi vor recupera banii din locatiile de unde le-au procurat. 

............

O poveste, o viata, o legenda 

Olga Tudurache, marea doamna a teatrului romanesc, revine pe 30 aprilie in fata publicului, dupa ce la inceputul lunii a fost supusa mai multor investigatii medicale ca urmare a suspiciunii de accident vascular cerebral. Olga Tudorache a ajuns atunci la spital direct de pe scena Teatrului Metropolis, unde juca in spectacolul "Peste cu mazare". Starea de sanatate a marii actrite este buna, fapt ce a determinat-o sa se intoarca in fata publicului iubit cu o reprezentatie exceptionala, “Portretul Doamnei T”.

Piesa “Portretul Doamnei T”, a treia scrisa de Ana-Maria Bamberger pentru Olga Tudorache, a fost premiata de UNITER si i-a adus actritei Premiul de Excelenta „Omul anului 2006“. „Piesa aceasta este cu adevarat povestea mea. Nu am jucat nicio clipa un personaj pentru ca nu era nevoie“, marturiseste marea actrita, invitandu-si astfel publicul sa vina sa o vada si astfel sa o cunoasca.  

Naturaletea Olgai Tudorache, dialogul plin de confruntari si umor creeaza o stare unica, care transcende planul fizic. Nu ratati o intalnire neintamplatoare si un portret care il dezvaluie atat pe cel care il realizeaza cat si pe cel pe care il infatiseaza. “Portretul Doamnei T” este o experienta pe care Olga Tudorache, o legenda a teatrului romanesc, o traieste intr-o rezonanta totala cu publicul sau iubit.

Luni, 30 aprilie, de la ora 19.30, Olga Tudorache urca pe scena Teatrului National de Opereta “Ion Dacian” in “Portretul Doamnei T”, o piesa pusa in scena de Liana Ceterchi, pe textul Anei-Maria Bamberger, cu Lucian Nuta in rolul tanarului pictor.

Biletele se gasesc la casa de bilete a Teatrului National de Opereta “Ion Dacian” si online pe vandbilete.ro, bilete.ro, blt.ro si biletoo.ro.

Pretul, in functie de categorie este de 70 lei, 60 lei si 50 lei.

 

cinema

filme, concurs, program, premiere

Spectacole

teatru, opera, opereta, ateneu

sport

fotbal, handbal, basketball, ciclism

Cluburi

petreceri, dj, shots, seri tematice