Vremea in Bucuresti
Luni
Temp: °C / max:
Temp. min: °C
Curs valutar
$ 4.15
4.74
£ 5.40
detalii suplimentare...
email
parola
Intrati in contul dvs. sau creati un cont business.

Umbra et Imago 31 Mai 2012 - The Silver Church, Bucuresti

Pe data de 31 mai 2012, incepand cu ora 21.00, The Silver Church Club organizeaza o petrecere ce se adreseaza tuturor hedonistilor, celor care poarta adanc in interiorul lor un fetish de orice natura ar fi el, celor care sunt obligati de catre societate si convenientele sociale existente la aceasta ora sa poarte o viata dubla (una la suprafata pentru a avea o imagine nepatata si a doua profunda, ascunsa, necesara si vitala, pentru a-si astampara poftele trupesti sau sufletesti), celor care nu inceteaza sa-si caute si sa-si identifice  limitele, oricat de indepartate sau neclare ar fi ele, celor care iubesc emotia estetica, si nu in ultimul rand, celor care doresc sa asculte live una dintre cele mai bune si longevive formatii "Goth" din Germania, o adevarata legenda: UMBRA ET IMAGO.

Pentru a doua oara in Romania, dar de aceasta data in formula completa,  Umbra et Imago va prezenta un show de scena absolut socant pentru oamenii ce se autodefinesc "normali" si scandalos pentru cei puritani.

Spectacolul va cuprinde si scene de dominare executate de Studioul "Madeleine-Le-Roy", bineinteles tot din Germania (madeleine-le-roy.de). Aceste scene fac parte din zona extrem de ascunsa, elitista, stranie si pana in prezent cvasi-necunoscuta in Romania, denumita in mod generic BDSM.

Gradul de acceptanta al publicului prezent se doreste a fi pe masura evenimentului prezentat. ii rugam si pe aceasta cale pe cei doritori sa se intereseze cat mai bine si acoperitor despre natura show-ului (si a party-ului in general), folosind orice sursa de informatie, de preferat online, pentru a nu avea la fata locului un "soc cultural", o dezamagire, o senzatie de revolta interioara, sau mai mult decat atat, o reactie de scandalizare violenta la adresa moravurilor existente in secolul 21.

Dresscode-ul sugerat pe afisul evenimentului nu este obligatoriu. Ne aflam in Bucuresti, este primul eveniment de gen ce are loc in Romania, si nimeni nu poate fi absurd in sensul de a nu permite accesul celor imbracati "de strada". Este doar neadecvat. si o "penalizare" nu va exista decat in mintea celorlalti participanti, care probabil va vor considera "omul nepotrivit prezent in locul nepotrivit".

 

Excentricitatea acestei trupe este legendara, ocazional inspirand frica, dar in toate cazurile, carismatica si unica. Media, raspunzand intr-un mod destul de critic, intotdeauna a polarizat actiunile trupei, neintelegand decat foarte rar mesajul.

Punandu-se punct, de-a lungul existentei, Umbra et Imago este o formatie cult, stapanind propria sa ramura in genul goth.

 

Fantasme S/M au fost folosite ca trade-mark pe o scena Indie asexuala, formand un drum ce a tintit catre o audienta din ce in ce mai larga. Tema S/M a fost aleasa cu intentie, deoarece astfel se reflecta exact cea mai intelectuala forma a sexualitatii din mintea lor.

Primul album “Träume, Sex und Tod” a fost lansat in anul 1992, urmat de “Infantile Spiele” un an mai tarziu, acesta devenind un adevarat break-through al trupei.

 

“Gothic Erotic” a devenit un hit de club. intr-un timp destul de scurt, trupa a castigat o comunitate de fani destul de larga.

 

in 1995, line-up-ul s-a schimbat subit. Michael Gillian, Thorsten B. si Nail au plecat din trupa, inlocuiti fiind de Lutz Demmler si Alex Perin. Aceasta schimbare a dus si la o schimbare de stil in muzica lor.

 

Cu albumul “Gedanken eines Vampirs”, Umbra et Imago a inceput manifestul unui nou sound, dominat de chitara. Show-urile live au inceput sa includa modele ca un fundament al legendarelor show-uri. Ideea principala a acestor spectacole live este, niciodata sa nu fie trupa de deschidere sau support-act pentru oricine altcineva, ceea ce s-a dovedit o filosofie corecta dupa lupte grele avute la inceputul carierei. in cazul multor turnee, concertele Umbra et Imago au fost mai intotdeauna sold-out.

 

Albumele si single-urile au inceput sa curga si sa se intreaca unul pe altul: (Mystica Sexualis - Machina Mundi - The Hard Years - Mea Culpa - Dunkle Energie).

Videoclipuri cu inregistrari live au fost lansate, reprezentand adevarate documentari pentru multi fani, in mare parte datorita caracterului autentic.

La acest gen de evenimente, in Europa, stilul de imbracaminte adoptat in seara show-ului sugereaza aprtenenta sau simpatia fata de "zona", si deconspira cu destul de multa exactitate "fetisul" pe care il purtati in suflet. Este o forma de "outing", o "dare in vileag" constienta si asumata a laturii ascunse.

Pret bilet: 60 (presale), 100 lei (at door). 

Bilete pe www.myticket.ro

cinema

filme, concurs, program, premiere

Spectacole

teatru, opera, opereta, ateneu

sport

fotbal, handbal, basketball, ciclism

Cluburi

petreceri, dj, shots, seri tematice