Vremea in Bucuresti
Luni
Temp: °C / max:
Temp. min: °C
Curs valutar
$ 4.15
4.74
£ 5.40
detalii suplimentare...
email
parola
Intrati in contul dvs. sau creati un cont business.

VAMA 28 Mai 2012 - Sala Palatului, Bucuresti

CONCERT VAMA – LANSARE ALBUMUL “2012”

 

Pe 28 mai formatia VAMA lanseaza un nou album printr-un concert la Sala Palatului.

 

Tudor Chirila despre show-ul de la Sala Palatului: “Incercam sa punem in joc toate resursele creative care sa dea forta vizuala muzicii noastre. Concepem un show care sa fie mai mult decat un concert: o poveste. Ne vom folosi de tot arsenalul din dotare: lumini, video, momente de teatru, dans. Publicul va pleca de la acest eveniment cu imagini foarte puternice intiparite pe retina. Va fi mai mult decat divertisment.”

 

Noul material discografic al formatiei VAMA se numeste “2012” si reuneste 14 cantece despre iubire, libertate, speranta, vise, schimbare. Temele universale care se regasesc frecvent in versurile VAMA sunt abordate pe acest album dintr-o perspectiva noua.

 

“Pentru noi acest album inseamna foarte mult. Mai mult decat un material muzical, este o optiune. Aceea de a face muzica in care credem. Nu e usor in vremurile noastre, dar este extrem de important sa fii multumit si impacat cu ceea ce creezi. Asa ca, putem spune cu mana pe inima ca asta este muzica pe care stim si vrem s-o facem. Fara compromisuri. si cu multa speranta.

 

A fost o munca de trei ani de zile. Sunt cantece la care am lucrat si cate doua luni. Trei ani in care Vama s-a sudat, s-a consolidat, relatiile muzicale s-au intarit si noi am evoluat. Roadele ar trebui sa le culegem acum, la lansarea acestui material catre public.

 

Este un moment de schimbare muzicala, este un nou inceput. Iubirea, speranta, increderea, visele, fricile sunt tot acolo, dar ne uitam altfel catre ele. Din locul in care am ajuns impreuna. Cand unii cred ca lumea se apropie de sfarsit noi credem ca ea trebuie sa inceapa. Pentru toate astea, pentru momentul de acum, albumul nostru se va numi simplu: 2012.” Tudor Chirila

 

www.facebook.com/VamaMusic

 

www.vamamusic.ro

 

www.youtube.com/TheVamaMusic

 

Bilete pe www.myticket.ro

cinema

filme, concurs, program, premiere

Spectacole

teatru, opera, opereta, ateneu

sport

fotbal, handbal, basketball, ciclism

Cluburi

petreceri, dj, shots, seri tematice