Vremea in Bucuresti
Miercuri
Temp: °C / max:
Temp. min: °C
Curs valutar
$ 4.15
4.74
£ 5.40
detalii suplimentare...
email
parola
Intrati in contul dvs. sau creati un cont business.
Salut Bucuresti | Oraşul tău pe Internet!

Terms and Conditions


ACCEPTAREA CONDITIILOR 
Folosirea site-ului www.salutbucuresti.ro presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor de pe acest site. Termenii si conditiile pot fi schimbate in orice moment de catre autor, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. 

In cazul in care nu este de acord cu conditiile impuse, trebuie sa inceteze accesarea site-ului www.salutbucuresti.ro. 

DESCRIEREA SERVICIILOR 
Site-ul www.salutbucuresti.ro ofera utilizatorilor de Internet o serie de servicii online, mijloace de comunicare, chat-uri de discutii, informatii si stiri. Toate serviciile oferite de www.salutbucuresti.ro sunt subiectul acestui acord de utilizare. 

www.salutbucuresti.ro nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. 

De asemenea, www.salutbucuresti.ro nu isi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita intarzierii, pierderii sau inexactitatii infomatiilor publicate sau existente pe site. 

Ca utilizator, dvs. veti folosi informatiile furnizate de www.salutbucuresti.ro pe propria dvs. raspundere, iar in cazul unei daune generata de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate de catre www.salutbucuresti.ro, dvs. acceptati ca nu veti da in judecata acest site. 

OBLIGATIILE UTILIZATORULUI 
Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa atunci cand aceste informatii i se cer. In cazul in care www.salutbucuresti.ro are motive sa suspecteze ca aceste informatii nu sunt reale, isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv la oricare dintre serviciile pe care le ofera. 

Restrictionarea accesului poate insemna stergerea contului si a tuturor informatiilor pe care le contine, stergerea optiunilor definite si interzicerea accesului la serviciilor www.salutbucuresti.ro. 


De asemenea, utilizatorul isi asuma intrega raspundere civila si penala pentru informatiile pe care le transmite sau le publica pe Internet folosind serviciile www.salutbucuresti.ro. 


www.salutbucuresti.ro nu are nici o responsabilitate juridica fata de informatiile publicate sau transmise pe Internet de utilizatorii acestui site. 


LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR www.salutbucuresti.ro 
www.salutbucuresti.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sale nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. 


REGULI DE UTILIZARE 
www.salutbucuresti.ro poate impune utilizatorilor sai in orice moment anumite reguli de utilizare pentru oricare dintre serviciile sale. 


INCHEIEREA ACORDULUI 
www.salutbucuresti.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului. De asemenea, www.salutbucuresti.ro isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. 

In cazuri exceptionale, www.salutbucuresti.ro isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.

cinema

filme, concurs, program, premiere

Spectacole

teatru, opera, opereta, ateneu

sport

fotbal, handbal, basketball, ciclism

Cluburi

petreceri, dj, shots, seri tematice